Tuesday, April 26, 2016

Marcel Țenter: "Am avut meciul în mâini"

U-Banca Transilvania a ratat prima șansă de a se califica în semifinalele Cupei României. Clujenii au pierdut luni pe terenul celor de la CSU Atlassib cu scorul de 93-91, însă sunt continuare în avantaj la general, 2-1, și au încă două ocazii de a merge în careul de ași al campionatului.

Următorul meci al seriei dintre U-Banca Transilvania și CSU Atlassib va avea loc miercuri, 27 aprilie, cu începere de la ora 20:00.
Felicit echipa Sibiului pentru dăruire, pentru felul în care au jucat. Noi am avut meciul în mâini, dar sibienii au înscris, au fost foarte exacți de la linia de trei puncte și strategia noastră pe final de a trimite un jucător care are procentaj foarte mic la linia de libere nu a funcționat. Am mai fi avut posibilitatea unui time-out, însă cred că Sibiul aștepta acest lucru și am vrut să îi surprindem, însă nici în faza de la final nu s-a fluierat fault, așa cum nu s-au fluierat foarte multe lucruri în acest meci, pe care eu nu pot să le înțeleg, însă alte foruri și alți oameni trebuie să se ocupe de aceste lucruri. Am avut în sfertul al patrulea câteva libere foarte importante pe care nu le-am fructificat, un lay-up foarte prețios pe care pe final nu l-am înscris, sunt puncte pe care trebuia să le marcăm. Ne asumăm lucrurile noastre, însă acest meci trebuia să fie unul normal din toate punctele de vedere. Sigur, este presiune, fanii, toată lumea vrea să câștige și e de înțeles, însă sunt niște limite care cred că s-au depășit. Au fost multe situații dubioase, însă trebuie să nu uităm că au jucat două echipe care și-au dorit foarte mult victoria, a fost un spectacol sportiv, a câștigat astăzi Sibiul, să vedem miercuri ce se va întâmpla. - Marcel Țenter, antrenor U-Banca Transilvania (u-bt.ro)

No comments:

Post a Comment