Monday, April 25, 2016

Pentru al patrulea an la rând BC Mureș ajunge în semifinale

BC Mureș s-a calificat pentru a patra oară consecutiv în careul de ași al Ligii Naționale. Din 2012 încoace, "tigrii" au trecut de fiecare dată de primul tur al play-off-ului, de două ori ajungând chiar în marea finală.

În 2013, echipa antrenată pe atunci de Srecko Sekulovic a încheiat pe prima poziție sezonul regulat și a trecut în sferturi cu 3-1 de CSM București și cu 3-0 de Gaz Metan în semifinale. În ultimul act, târg-mureșenii au cedat cu 4-2 în fața celor de la CSU Asesoft.

Un an mai târziu, târg-mureșenii au intrat în play-off de pe poziția a treia, iar în sferturi au dispus cu 3-1 de BCM Pitești, pentru a fi eliminați apoi cu 3-0 de CSM Oradea.

În 2015, "tigrii" au abordat play-off-ul de pe locul șase, însă au făcut o adevărată demonstrație de forță în primele două tururi, trecând la zero de U-Banca Transilvania și Steaua CSM EximBank. În finală, au pierdut din nou cu CSU Asesoft, ploieștenii câștigând titlul cu 3-0 la general.

Acum, BC Mureș a ajuns din nou în semifinale, trecând cu trei victorii de SCM Craiova. În faza următoare, trupa lui Szaszgaspar Barnabas se va confrunta cu învătoarea seriei dintre Steaua CSM EximBank și Dinamo.

No comments:

Post a Comment