Monday, May 23, 2016

Au început înscrierile pentru CSR League, campionat de streetball caritabil

În perioada 9-10 iulia va avea loc la Cluj-Napoca cel mai mare campionat de streetball în scop caritabil, CSR League. Cauzei nobile, mai exact lupta împotriva abuzului asupra copiilor, s-au alăturat până acum ca și ambasadori Cristina Laslo, Bogdan Marișca, Emeric Imre și Arpi Torok. Mesajele lor de susținere,  precum și surprize și concursuri se găsesc pe site-ul oficial al evenimentului, csrleague.com.
SmartPlan Agency, cu sprijinul A.C.S. U-BT Cluj-Napoca (câștigătoarea Cupei României in 2016), al Asociației Județene de Baschet Cluj și al Direcției Județene de Sport și Tineret, vor lansa în 9-10 iulie 2016 prima ediție a CSR League (CAMPIONATUL NAȚIONAL DE STREETBALL – baschet 3 la 3).
Campionatul va găzdui meciurile 3 la 3 ale echipelor formate din jucători amatori și profesioniști cu vârsta minimă de 18 ani.
Este un proiect cu caracter umanitar, toate sumele strânse din taxele de participare și din concursurile organizate  pe  website-ul  campionatului  fiind  donate  Fundației  Române  pentru  Copii, Comunitate  și Familie, Cluj în vederea sprijinirii celor 3 centre de zi în care fundația îngrijește copii proveniți din familii nevoiașe, sau cu probleme sociale. Problema abordată în cadrul campaniei vizează combaterea tuturor formelor de violență împotriva copiilor: violentă fizica, emoțională, sexuală, în cadrul familiei, dar și al instituțiilor de educație și protecție socială. – Răzvan Radu, CEO Smartplan Agency.  
Campionatul va avea loc în Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca, unde se vor desfășura meciurile oficiale, concomitent pe două suprafețe de joc și pe platoul din fața Sălii Sporturilor, unde vor avea loc activități de divertisment împreună cu sponsorii evenimentului, de training pentru copii și antrenament ale echipelor participante.
Noutatea în cazul acestui tip de eveniment sportiv constă în faptul că SmartPlan Agency va pregăti campionatul CSR League exclusiv pentru atragerea de finanțări către FRCCF. Astfel, întreg bugetul colectat din taxele de participare ale echipelor și din donațiile strânse prin participarea la concursurile organizate pe website va fi donat FRCCF pentru susținerea celor 3 centre de zi.


Programul competițiilor

09.07.2016 – ora 11 Deschiderea campionatului – cu participarea oficialităților din partea Asociației Județene de Sport, Clubului sportiv ACS U-BT Cluj și a vedetelor ambasadori de cauză

09.07.2016 – 10.07.2016 Campionatul Național de Streetball CSR League – 18+ ani, mixt, echipe înscrise din partea amatorilor de baschet, companiilor, freelancerilor

09.07.2016 – CSR League Party Petrecere pentru echipele participante și spectatori.

10.07.2016 – ora 19 Inchiderea campionatului și festivitatea de premiere.


Înscrierile se pot face pe website-ul campionatului www.csrleague.com.

No comments:

Post a Comment