Thursday, May 5, 2016

Barnabas Szaszgaspar: "Steaua în continuare este o echipă completă"

BC Mureș rămâne singura echipă neînvinsă în play-off. Deși au abordat faza eliminatorie a campionatului de pe locul șase, "tigrii" au câștigat la zero seria din sferturi cu SCM Craiova, iar miercuri au debutat în semifinala cu Steaua CSM EximBank cu o victorie în fieful liderului sezonului regulat.

Oaspeții s-au impus categoric în capitală, scor 71-90, în ciuda faptului că au fost lipsiți de aportul unuia din oamenii de bază ai echipei, Alhaji Mohammed.

Al doilea meci al seriei dintre Steaua CSM EximBank și BC Mureș va avea loc vineri, cu începere de la ora 20:00, la București.
Sunt foarte bucuros pentru această victorie, a fost o victorie grea şi foarte muncită. Am început bine partida, am avut şi 17 puncte avantaj, dar câteva inexactităţi în atac şi în apărare le-a permis steliştilor să se apropie şi să şi egaleze. Am pierdut foarte uşor mingile în atac, după care Steaua a înscris rapid, pe contraatac puncte uşoare. Tot atunci în apărare nu am ajuns în colţuri, Troupe a reuşit trei triple cu care Steaua a prins aripi. Dar în time-out, băieţii au înţeles că trebuie să jucăm calm şi în continuare, am revenit la jocul bun, toţi au "pus botul", Gajovic a reuşit două triple în cel mai bun moment, după care Steaua-CSM s-a oprit. Acum este doar 1-0 pentru noi, nu s-a decis nimic. Steaua în continuare este o echipă completă, capabil de revenire. Trebuie să rămânem calmi. Trebuie să analizăm ce s-a întâmplat atunci, când am pierdut avantajul acela de 17 puncte şi sper că putem anihila acele greşeli. Cred că Steaua va încerca să ne surprindă cu ceva, trebuie să fim pregătiţi pentru orice. Sper ca vineri să-l avem în teren şi pe Mohammed, avem nevoie mare de el, astăzi nu am vrut să riscăm. Din păcate, Scott nu a simţit ritmul partidei, ceea ce ne-a făcut să jucăm în doar cinci stărini. Noroc, că Martinic a rezistat până la capăt. - Barnabas Szaszgaspar, antrenor BC Mureș (bcmures.com)

No comments:

Post a Comment