Thursday, May 26, 2016

Bihorenii pot urmări meciurile lui CSM Oradea de la Târgu-Mureș în Piața Unirii

Suporterii formației CSM Oradea sunt invitați să urmărească meciurile favoriților lor de la Târgu-Mureș pe un ecran LED instalat în Piața Unirii. După primele două jocuri ale finalei scorul la general este egal, 1-1.

Partidele din "junglă" vor avea loc sâmbătă și luni, cu începere de la ora 20:00. Sâmbătă, după meciul de baschet, bihorenii pot viziona pe ecranul din Piața Unirii și finala Champions League dintre Real Madrid și Atletico Madrid.
CSM Oradea, în colaboare cu Primăria Municipiului Oradea, invită suporterii echipei de baschet masculin CSM CSU Oradea să urmărească Meciurile 3 și 4 ale finalei Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2015/16 în Piața Unirii.
Conducerea clubului a solicitat sprijinul Primăriei pentru a permite instalarea ecranului LED în Piața Unirii, acolo unde sunt așteptați cu drag toți cei care susțin echipa de baschet masculin în încercarea ei de a câștiga în premieră titlul de campioană a României. Succesul înregistrat de instalarea ecranului pe platoul din fața Arenei Antonio Alexe la primele două meciuri ale finalei a încurajat CSM Oradea să recurgă la această acțiune.
Meciurile 3 și 4 ale finalei Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2015/16 se vor desfășura după următorul program:
- Meciul 3, Sâmbătă (28.05), ora 20:00
- Meciul 4, Luni (30.05), ora 20:00
Așadar, premierele absolute pentru sportul orădean și eforturile depuse în sprijinul iubitorilor de baschet, respectiv ai CSM Oradea, continuă. Vă așteptăm cu drag în Piața Unirii pe 28 și 30 mai.
Ținându-se cont de interesul manifestat de pasionații de sport pentru finala Ligii Campionilor la fotbal, programată a se desfășura sâmbătă (28.05), ora 21:45, confruntarea dintre Real și Atletico Madrid va putea fi urmărită pe același ecran LED, după încheierea Meciului 3 al finalei Ligii Naționale de baschet masculin.

No comments:

Post a Comment