Sunday, May 22, 2016

Cristian Achim: "Ne dorim să câștigăm și luni. Sperăm să evoluăm mai bine"

CSM Oradea a debutat cu o victorie în finala Ligii Naționale, bihorenii impunându-se în primul meci al seriei cu BC Mureș la scorul de 85-79. Pentru echipa antrenată de Cristian Achim urmează cea de-a doua partidă pe teren propriu, care va avea loc luni, cu începere de la ora 20:30.
Am făcut un pas important, prin câștigarea primului meci. Mai avem până la capăt. Felicit echipa din Târgu-Mureș pentru felul cum a evoluat. În schimb, sunt foarte supărat pentru modul în care noi ne-am apărat în acest meci, dar cu precădere în primul sfert. După ce am mărit nivelul de intensitate în apărare am reușit să intrăm în joc.
Victoria este importantă, dar ea nu înseamnă mare lucru în contextul în care trebuie să mai adăugăm două victorii la acest rezultat. Mureșul a marcat 5/6 la trei puncte în primul sfert, având practic un început aproape perfect de partidă. Era greu de crezut că e posibil să continue în acest mod, chiar dacă știm foarte bine că această echipă are potențial deosebit la aruncările de la distanță.

Urmează Meciul 2. Ne dorim să câștigăm și luni. Sperăm să evoluăm mai bine, în special pe faza de apărare. - Cristian Achim, antrenor CSM Oradea (csmoradea.ro)

No comments:

Post a Comment