Tuesday, May 3, 2016

Drumul spre semifinale: Steaua CSM EximBank versus BC Mureș

Steaua CSM EximBank a încheiat sezonul regulat pe prima poziție, cu un bilanț de 23 de victorii și 9 înfrângeri. În sferturi, echipa antrenată de Claudiu Fometescu a dat piept cu ocupanta locului 8, Dinamo, de care a trecut cu 3-1 la general. Seria a fost mai echilibrată decât ar fi indicat inițial calculele hârtiei, însă "roș-albaștrii" au confirmat până la urmă statutul de favoriți.

Cel mai bun marcator al Stelei este Nikola Malesevic, care are o medie de 14.6 puncte pe meci. La capitolul rebounds, lider este, cu medie de 6.8 recuperări pe joc, Titus Nicoară, iar cel mai bun pasator este Marko Marinovic, care are o medie de 5.2 asisturi pe partidă.

De cealaltă parte, BC Mureș a abordat play-off-ul de pe locul 5, dar "tigrii" au excelat în faza sferturilor, trecând la zero de SCM Craiova. Coșgheterul și cel mai bun pasator al echipei este Alhajji Mohammed, care are medii de 21.2 puncte și 4.2 pase decisive pe meci. Cea mai bună medie a recuperărilor, de 6.2, îi aparține lui Ousmane Barro. 

Cele două formații s-au întâlnit de patru ori până acum, bucureștenii câștigând trei din aceste dispute.


No comments:

Post a Comment