Thursday, May 19, 2016

Szaszgaspar Barnabas: "Sperăm să ne întoarcem cu cel puţin o victorie de la Oradea"

Având în vedere că au încheiat sezonul regulat cu șase înfrângeri consecutive, având doar două victorii în ultimele 12 partide jucate, BC Mureș a intrat în play-off fără prea multe șanse pe hârtie. "Tigrii" au dat însă peste cap toate calculele și au trecut la zero de SCM Craiova în sferturi, eliminând apoi în semifinale redutabila Steaua CSM EximBank.

În finală, echipa antrenată Szaszgaspar Barnabas va da piept cu CSM Oradea, primele două jocuri urmând să se dispute pe terenul adversarilor, sâmbătă și luni de la ora 20:00.
Toată lumea şi-a pus umărul la această finală, începând cu primele antrenamente din august anul trecut. Mă bucur că am adus bucurie acelor suporteri minunaţi, care ne-au susţinut pe parcursul întregului campionat. Este o finală care îţi poate da aripi şi energie. Va fi un duel foarte echilibrat. Oradea este o echipă foarte puternică,  îi respectăm,  dar şi ei sunt oameni. Cunoaştem punctele lor forte, dar şi cele slabe. Ne pregătim cu toate puterile să-i surprindem şi sperăm să ne întoarcem cu cel puţin o victorie de la Oradea. - Szaszgaspar Barnabas. antrenor BC Mureș (bcmures.com)

No comments:

Post a Comment