Thursday, May 19, 2016

William Franklin: "Să fiu parte din prima echipă care aduce titlul la Oradea este un vis de-al meu"

Marea finală a Ligii Naționale va debuta sâmbătă în Sala Sporturilor "Toni Alexe". CSM Oradea s-a calificat în ultimul act după ce a trecut în sferturi de Phoenix Galați și în semifinale de U-Banca Transilvania. Bihorenii se vor lupta pentru titlu cu BC Mureș.

Primele partide ale finalei se vor juca sâmbătă și luni la Oradea, ambele fiind programate cu începere de la ora 20:00.
Mureș este o echipă bună. Cred că toată lumea este de acord că își merită locul în finală. Au jucat foarte bine în play-off și au eliminat două echipe redutabile. Nu putem să considerăm că este un adversar ușor sau abordabil. Trebuie să le dăm credit, să îi respectăm și să ne pregătim serios pentru că această echipă are calitate. - William Franklin, jucător CSM Oradea (csmoradea.ro)


Franklin a ajuns sub comanda lui Cristian Achim în 2011, dar s-a accidentat în perioada de pregătire, ratând stagiunea ce avea să urmeze. Conducătorul de joc american a bifat însă alte trei sezoane la CSM, 2012-2013, 2013-2014 și cel actual, dorindu-și ca după locul trei în 2013 și poziția a doua în 2014, acum să cucerească titlul alături de orădeni.
Să fiu parte din prima echipă care reușește să aducă titlul național la Oradea este un vis de-al meu. Este ceva la care mă gândesc de mult. Să fii parte dintr-o astfel de echipă e ceva special. Cu asta intri în istorie. Toată lumea își amintește de primul titlu. Dacă îl câștigăm vom fi amintiți pentru totdeauna. Și pentru noi ar fi de neuitat. - William Franklin, jucător CSM Oradea (csmoradea.ro)
Întreaga declarație a lui William Franklin poate fi citită pe csmoradea.ro.

No comments:

Post a Comment