Tuesday, June 21, 2016

Cătălin Burlacu va juca din nou pentru Ploiești

În vârstă de aproape 39 de ani, pe care îi va împlini pe 7 iulie, Cătălin Burlacu a decis să-și continuie cariera de jucător. După ce în sezonul trecut a jucat pentru SCM Craiova, pivotul care are în palmares 9 titluri cucerite alături de CSU Asesoft, va evolua pentru nou-promovata CSM Ploiești.

Burlacu are un merit mare în renașterea rapidă a baschetului ploieștean. Conform directorului clubului, Cezar Stoichiciu, CSM Ploiești are obiective îndrăznețe pentru noul sezon, cucerirea Cupei și o clasare pe podium în Liga Națională.
Mă simt deosebit de emoţionat în aceste momente în care văd cum creşte acest proiect minunat numit CSM Ploieşti, cu menţiunea că vreau să le mulţumesc încă o dată primăriei, consiliului local, ploieştenilor ce ne-au susţinut şi ne vor susţine şi viitorilor parteneri privaţi. Sunt deosebit de onorat să răspund afirmativ ofertei făcută de club jucătorului Cătălin Burlacu, deci am decis să rămân pe parchet alături de acest minunat colectiv care stă să se contureze, de la o zi la alta. Fiţi siguri, vom construi o echipă care vrea doar performanţă la nivel înalt! Să ne bucurăm împreună că Ploieştiul a revenit pe harta baschetului românesc şi, în curând sper eu, pe harta baschetului european. Hai CSM Ploieşti! - Cătălin Burlacu, jucător și președinte onorific CSM Ploiești (csmploiesti.ro)
Sunt fericit că am obţinut acordul lui Cătălin Burlacu de a ne ajuta şi din postura de jucător în Liga Naţională, acolo unde experienţa lui va conta foarte mult. Sunt convins că fostul căpitan al Asesoftului şi al Craiovei va reuşi să-i strângă în jurul lui pe băieţi şi că ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele pentru viitorul sezon: clasarea pe podium şi cîştigarea Cupei României. - Cezar Stoichiciu, director CSM Ploiești (csmploiesti.ro)

Foto: csmploiesti.ro 

No comments:

Post a Comment