Sunday, February 5, 2017

Slobodan Dundjerski: "Ne-am dat seama că putem juca la un nivel mult mai ridicat"

Dinamo București este surpriza ultimelor etape în Liga Națională. Cu doar 3 rezultate pozitive trecute în cont în primele 17 etape, echipa antrenată de Eugen Ilie a bifat 3 victorii consecutive în ultimele runde, victimile "terierilor" fiind formații redutabile, SCM Craiova, marea rivală Steaua CSM EximBank și campioana CSM Oradea.

În urma ultimelor rezultate, echipa din capitală a urmat pe locul 8 în clasament și a intrat în lupta pentru play-off. În etapa viitoare, bucureștenii vor evolua în deplasare la Galați, Phenix fiind una din principalele contra candidate la poziția a 8-a.

Unul din principalii artizani ai succeselor lui Dinamo, Slobodan Dundjersi, a vorbit pentru dabaschet.com despre perioada de excepție pe care o traversează echipa sa și următorii pași ai bucureștenilor.


Slobodan, Dinamo a arătat o altă față în ultimemele meciuri. Care este cheia succesului?

Totul a început cu victoria din partida cu SCM Craiova. A fost un meci foarte important pentru noi, fiind primul joc în formulă completă după o lună în care ne-am luptat cu accidentările. După acel succes ne-am dat seama că putem juca la un nivel mult mai ridicat. În meciul cu Steaua am crezut în șansa noastră și că putem să îi surprindem. La fel și în confruntarea cu CSM Oradea, am avut încredere în forțele noastre și că putem demonstra că ultimele rezultate nu au fost întâmplătoare. În toate victoriile am jucat foarte bine în sfertul al patrulea. Suntem puternici mental și suntem pregătiți să luptăm până în ultima secundă în fiecare meci.


Ați urcat pe locul 8. Vă gândiți la play-off? Este meciul de la Galați decisiv pentru menținerea în primele 8 clasate?

Din cauza înfrângerilor neașteptate de la începutul sezonului acum fiecare meci este extrem de important pentru noi. Cel cu Phoenix este acum primul din cele multe care urmează. Fiecare partidă poate fi decisivă. Vom încerca să ne continuăm seria victoriilor. Phoenix este o echipă experimentată, care joacă bine pe teren propriu. Obiectivul nostru este să ne îmbunătățim jocul de la meci la meci și rămâne de văzut dacă acest lucru este îndeajuns pentru pentru a obține alte rezultate pozitive.

7.79 - Slobodan Dundjerski este principalul pasator din Liga Națională, cu o medie de 7.79 asisturi pe meci

No comments:

Post a Comment