Monday, June 5, 2017

Politehnica Iași, a doua echipă calificată în Liga Națională

Politehnica Iași și-a asigurat prezența în următoarea ediție a Ligii Naționale. Echipa antrenată de Ioannis Tsirogiannis i se alătură celor de la Timba Timișoara, care au obținut încă de sâmbătă promovarea.

Politehnica a înregistrat o singură victorie la Turneul Final de Promovare al Ligii 1 de Baschet Masculin, în prima zi competițională, însă, la final, când s-a tras linia, ieșenii au fost avantajați de coșaveraj în fața ocupantelor locurilor trei și patru, care au aceeași linie de clasament, cu un rezultat pozitiv și două înfrângeri.


Gazdele de la CN Aurel Vlaicu au ratat în mod dramatic promovarea în prima ligă, pierzând în prelungiri partida de duminică disputată în compania adversarilor de la Timba Timișoara. Bucureștenii au condus chiar și la 14 puncte, tabela indicând 55-69 în minutul 27, însă formația de pe Bega a revenit spectaculos în sfertul al patrulea, cu un parțial de 28-15, pentru a se impune apoi în overtime cu 108-106.

Louis Craft de la CN Aurel Vlaicu a avut o evoluție de excepție în meciul cu Timba, el trealizând un double-double cu cifre impresionante, 24 de puncte și 24 de recuperări, pentru un indice al eficienței de 45.

Vineri, 2 iunie

Cuza Sport Brăila - Timba Timișoara 58-69
Politehnica Iași - CN Aurel Vlaicu București 94-84

Sâmbătă, 3 iunie

Timba Timișoara - Politehnica Iași 95-74
CN Aurel Vlaicu București - Cuza Sport Brăila 96-80

Duminică, 4 iunie

Politehnica Iași - Cuza Sport Brăila 79-82
Timba Timișoara-  CN Aurel Vlaicu București 108-106

No comments:

Post a Comment