Thursday, August 3, 2017

Adversarele reprezentantelor României în FIBA Europe Cup

Reprezentantele României în FIBA Europe Cup și-au aflat astăzi adversarele din primele tururi preliminare ale competiției.

Medaliata cu bronz CSM Oradea și ocupanta locului patru la finele campionatului CSU Sibiu vor evolua în prima rundă, urmând să dea piept cu  Balkan Botevgrad din Bulgaria, respectiv BK Pardubice din Cehia. Partidele se vor disputa pe 20 și 27 septembrie.

Bihorenii vor juca primul meci la Botevgrad, iar returul pe teren propriu. Dacă se va califica mai departe, echipa antrenată de Cristian Achim va da piept cu  Falco Szombathely din Ungaria.

Formația de pe Cibin va debuta în FIBA Europe Cup în fața propriilor suporteri, meciul secund urmând să se dispute pe terenul ocupantei locului 3 în Cehia. Dacă vor trece de BK Pardubice, băieții lui Dan Fleșeriu se vor duela cu Proximus Spirou Basket din Belgia.

De cealaltă parte, vicecampioana Steaua CSM EximBank va intra în focuri doar din turul al doilea, echipa din capitală urmând se se confrunte cu învingătoarea dintre Boras Basket din Suedia și Egis Kormend din Ungaria. Bucureștii vor juca primul meci în deplasare, pe data de 4 octombrie, și returul acasă, pe 11 octombrie.

No comments:

Post a Comment