Thursday, September 28, 2017

Nemanja Milosevic: "La nivel profesionist este un record personal al carierei"

Nemanja Milosevic a avut două prestații fabuloase în dubla cu BC Balkan Botevgrad din cadrul rundei inaugurale a FIBA Europe Cup. În prima manșă el a realizat double-double-ul cu 15 puncte și 10 recuperări, iar în retur în dreptul numelui său au stat cifre și mai impresionante, nu mai puțin de 36 de puncte, 10 recuprări, 3 pase decisive, 1 intercepție și 1 capac.

În partida de pe teren propriu cu bulgarii, Milosevic și Goran Gajovic au înscris 68% din totalul punctelor formației CSM Oradea, cel de-al doilea punând 22 de puncte pe tabelă. Victoria la 85-70 nu le-a fost însă suficientă bihorenilor pentru a se califica în faza următoare a competiției, echipa antrenată de Cristian Achim având de recuperat o diferență de 16 puncte, în urma eșecului la scorul de 82-66 înregistrat la Botevgrad.
La nivel profesionist este un record personal al carierei. Am înscris, probabil, la juniori mai multe puncte într-un meci, însă la acest nivel este cea mai bună performanță pentru mine. Din păcate nu îmi aduce o satisfacție deosebită întrucât deși am învins în acest meci, calificarea nu am reușit-o. - Nemanja Milosevic, jucător CSM Oradea (csmoradea.ro)

No comments:

Post a Comment