Friday, October 6, 2017

Hristu Șapera: "Peste noapte nu vom juca strălucit"

Noua ediție a Ligii Naționale va fi deschisă de partida de la Cluj dintre U-Banca Transilvania și BCM Pitești. Gazdele au bifat până acum două meciuri oficiale în Basketball Champions League, echipa antrenată de Mihai Silvășan ratând calificarea în faza următoare, în timp ce argeșenii vin după dubla cu BC Mureș din Cupa Româniai în urma căreia și-au asigurat prezența la turneul final al competiției.
Venim după două meciuri foarte importante pentru noi în Cupa României, în care am consumat foarte multă energie atât fizică, cât și mentală. Totuși, este o mare bucurie pentru noi calificarea în Final 8, având în vedere că am lipsit de la acest eveniment în ultimii doi ani.
Noi suntem concentrați pe echipa noastră, încercăm să devenim de la meci la meci mai buni, dar nu avem foarte mult timp împreună, nu am avut multe antrenamente cu toată echipa iar meciurile din Cupă s-au desfășurat după un alt regulament. Nu e ușor, dar cred că avem motivația și dorința să facem acest lucru. Peste noapte nu vom juca strălucit, dar cu muncă și perseverență vom deveni suficient de buni pentru a învinge orice echipă. Trebuie să jucăm cu încredere și determinare la Cluj și vom avea șansa noastră. - Hristu Șapera, antrenor BCM Pitești (scmpitesti.ro)
Partida dintre U-Banca Transilvania și BCM Pitești se va disputa vineri, 6 octombrie, cu începere de la ora 18:15.

No comments:

Post a Comment