Thursday, October 19, 2017

Ilie Trițoiu: "Cinci victorii în următoarele cinci jocuri, altfel vom trece la sancțiuni"

BC SCM Timișoara a debutat în noua ediție a Ligii Naționale abia în etapa secundă, partida cu Timba din runda inaugurală fiind amânată. La sfârșitul săptămânii trecute, bănățenii s-au deplasat în Trivale pentru confruntarea cu BCM Pitești. Băieții lui Tudor Costescu au cedat fără drept de apel în fața argeșenilor, scor 78-64.

Ilie Trițoiu, președintele secției de baschet a SCM Timișoara, s-a declarat total nemulțumit de prestația echipei și așteaptă ca "leii" să facă uitată înfrângerea de la Pitești printr-o serie de 5 victorii consecutive.

Următoarele 5 partide pentru BC SCM Timișoara sunt cu CSU Sibiu, Dinamo, Timba, Politehnica Iași și BC Mureș.
Partida de la Pitești  a fost un duș rece pentru noi: am intrat în jocul încâlcit al adversarilor și am plecat învinși. Din păcate, un joc atât de slab nu am văzut la echipa noastră în ultimii doi ani și asta ne-a pus pe gânduri. Vrem altă atitudine și de aceea impunem un obiectiv foarte clar: cinci victorii în următoarele cinci jocuri, altfel vom trece la sancțiuni financiare sau chiar mai mult. Am păstrat mare parte a lotului, tocmai pentru că ne propunem ținte mai înalte decât sezonul trecut și cu un astfel de joc va fi dificil să le atingem. Sunt foarte supărat atât pe antrenor cât și pe echipă. - Ilie Trițoiu, președintele secției de baschet SCM Timișoara (bc-tm.ro)

No comments:

Post a Comment