Thursday, October 19, 2017

Înlocuitor pentru Capers. Marcel Davis revine la Sibiu

Accidentarea lui Kevin Capers din partida cu Steaua CSM EximBank este una serioasă, diagnosticul fiind de ruptură de ligament încrucișat anterior. Acesta necesită o intervenție chirurgicală, iar perioada de recuperare va fi una îndelungată.

Capers a impresionat la debutul în Liga Națională, fiind, cu 24 de puncte, principalul marcator al formației CSU Sibiu în partida din prima etapă a campionatului cu CSM Oradea. De asemenea, în doar 7 minute prinse pe teren în confruntarea cu Steaua, americanul a contabilizat 8 puncte și 2 recuperări.

Nevoiți să-ți completeze lotul, sibienii au decis să-l readucă sub comanda lui Dan Fleșeriu pe Marcel Davis, care a evoluat și în sezonul precedent pentru CSU. El a încheiat stagiunea precedentă cu medii de 10.8 puncte, 4.2 recuperări și 2 pase decisive pe partidă.
Am ales să înlocuim pe Kevin Capers cu Marcel Davis pentru perioada cât Capers este accidentat, pentru că îl cunoaștem foarte bine, a fost sezonul trecut la noi. Va fi un element de echilibru și de trecere de la sezonul anterior la cel actual și sper că, datorită faptului că acum avem doar jucători americani, să se simtă și el mai bine în teren și să dea randament mai bun decât în sezonul trecut. Sunt convins că va face absolut tot ce îi stă în putință pentru a ne ajuta să jucăm mai bine decât am făcut-o până acum. - Dan Fleșeriu, antrenor CSU Sibiu (csusibiu.ro)

No comments:

Post a Comment