Thursday, October 26, 2017

Sancțiunile Comisiei de Disciplină în cazul Pratt - Riley

Comisia de Disciplină a Federației Române de Baschet s-a reunit în cursul zilei de joi, 26 octombrie, pentru a analiza incidentul survenit în timpul partidei dintre BC SCM Timișoara și CSU Sibiu. Cei doi jucători ai sibienilor care s-au luat la bătaie, Moneya Pratt și DeAngelo Riley, au fost penalizați atât financiar, cât și competițional.

Astfel, Pratt, care a fost suspendat o etapă, va rata derby-ul de sâmbătă cu U-Banca Transilvania. CSU a încetat încă de la începutul săptămânii colaborarea cu Riley.
Avand in vedere raportul comisarului jocului, raportul suplimentar al arbitrului principal, punctele de vedere ale sportivilor implicati, punctul de vedere al antrenorului echipei BC CSU Sibiu, punctul de vedere al presedintelui clubului CSU Sibiu si imaginile video inregistrate in timpul jocului, Comisia de Disciplina decide:
 - In conformitate cu art 17.1.2, lit. b, dispune sanctionarea sportivului Moneya PRATT cu penalitate in cuantum de 500 de euro si suspendare pentru 1 (una) etapa din cadrul LNBM.
Decizia Comisiei de Disciplina poate fi atacata cu Apel in conformitate cu art. 18 din Regulamentul de Disciplina al FR Baschet.
- In conformitate cu art 17.1.2, lit. b, dispune sanctionarea sportivului De Angelo Riley cu penalitate in cuantum de 800 de euro si suspendare pentru 3 (trei) etape din cadrul LNBM. (frbaschet.ro)

No comments:

Post a Comment