Thursday, November 30, 2017

BC Mureș nu poate finanța deplasarea la Timișoara. Meciul cu Timba amânat

Partida dintre Timba Timișoara și BC Mureș, programată duminică, 3 decembrie, nu va avea loc, deoarece clubul târg-mureșean a cerut amânarea acestia din cauza problemelor financiare cu care se confruntă.

Redăm în cele ce urmează comunicatul emis de BC Mureș.
Având în vedere faptul, că foştii jucători ai echipei noastre, Daniel Popescu, respectiv Dragoş Andrei au cerut intrarea în isolvenţă a BC Mureş, clubul nostru este în imposibilitatea de a se deplasa la Timişoara în vederea meciului cu Timba.
Tribunalul specializat Tg-Mureş a hotărât pe data de 28 noiembrie: Admite cererile promovate de creditorii Popescu Daniel- Ionuţ (d.p.) şi Andrei Dragoş Mihai (d.p.) cerere având ca obiect deschiderea procedurii insolvenţei faţă de debitoarea Clubul de Baschet BC Mureş reprezentat prin preşedinte Lungu Cornel cu sediul în Tg. Mureş Sala Sporturilor Tg. Mureş, Parcul Sportiv Municipal nr. 1. Constată că debitoarea este în stare de insolventa.
Întrunit de urgenţă, conducerea clubului nostru a hotărât că va face apel împotriva acestei hotărâri, dar până la soluţionare, clubul se află în imposibilitatea de a face plăţi.
Din cauza aceasta clubul BC Mureş a cerut amânarea partidei de la Timişioara.  (bcmures.com)

No comments:

Post a Comment