Saturday, November 4, 2017

Rolland Torok: "Etapa trecută a fost un duș rece din care am învățat"

După înfrângerea de la Sibiu din runda precedentă, campioana U-Banca Transilvania revine în fața propriilor suporteri cu ocazia confruntării cu BC Mureș din cadrul etapai a V-a a Ligii Naționale. Partida va avea loc sâmbătă, 4 noiembrie, la Sala Sporturilor "Horia Demian", cu începere de la ora 19:45.
Urmează un meci important pentru noi și ne dorim să câștigam. Venim după o victorie frumoasă la Sofia, avem până acum un parcurs fără greșeală în FIBA Europe Cup și ne dorim să continuăm la fel și în campionat. Etapa trecută a fost un eșec, un duș rece din care am învățat și sperăm sa nu se mai repete. Echipa Mureșului, chiar dacă are probleme financiare, este una bună, cu jucători experimentați și care joacă fără presiune, neavând nimic de pierdut. Vă așteptăm la sală în număr cat mai mare să fiți alături de noi! - Rolland Torok, jucător U-Banca Transilvania (u-bt.ro)
Biletele pentru meciul U-Banca Transilvania - BC Mureș pot fi achiziționate online sau de la casa de bilete a Sălii Sporturilor ”Horia Demian”, sâmbătă, începând cu ora 16:00.

No comments:

Post a Comment