Saturday, December 30, 2017

U-BT s-a despărțit de Kariniauskas și Gray. Revine Rasic

În devansul etapei a XIII-a, U-Banca Transilvania a trecut sâmbătă seara de Timba Timișoara cu scorul de 97-80. A fost ultima partidă sub comanda lui Mihai Silvășan a lui Vaidas Kariniauskas și a lui Justin Gray.

Golul lăsat de Kariniauskas va fi umplut de revenirea lui Aleksandar Rasic, care se va alătura lotului campioanei la începutul lunii ianuarie. Pentru Gray se caută înlocuitor.

Pe 4 ianuarie clujenii vor juca la Pitești.

Vreau să fac două anunțuri. În primul rând, lui Justin Gray i s-a terminat contractul, el avea până în 3- decembrie, îi mulțumim din suflet că a fost alături de noi, este un băiat extraordinar, un caracter foarte bun și un jucător care înțelege baschetul. Ne-a ajutat în felul lui, chiar dacă din punct de vedere statistic nu s-a văzut foarte mult. Îi mulțumesc și îi doresc succes în continuare. În al doilea rând, vreau să anunț că în cel mai scurt timp ne vom despărți și de Vaidas Kariniauskas, pe el îl vom înlocui. Nu e plăcut să facem asta, însă trebuie să luăm deciziile pe care credem că trebuie să le luăm pentru viitorul echipei. Îi mulțumesc și lui pentru efortul depus la această echipă, el a făcut parte din echipa campioană și ne-a ajutat să ne îndeplinim obiectivele anul trecut, îi urez și lui multă baftă și succes pe mai departe! Vom aduce un înlocuitor, încă nu îi știm numele, avem ceva variante și vom anunța în scurt timp. - Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania (u-bt.ro)

No comments:

Post a Comment