Sunday, February 11, 2018

Mihai Silvășan: "Nu putem să ne luăm după ce a fost în precedentele întâlniri"

În ultimul sfert de finală din cadrul turneului final al Cupei României, U-Banca Transilvania va da piepr cu BCM Pitești. Partida este programată duminică, 11 februarie, cu începere de la ora 20:00. Echipa care se califică mai departe va da piept în semifinale cu învingătoarea partidei dintre CSU Sibiu și BC SCM Timișoara.
Mergem la acest Turneul Final 8 cu gândul la victorie, însă e foarte important să luăm fiecare meci pe rând, să îl tratăm cu seriozitate, pentru că evident, ne putem întoarce acasă după primul meci, dacă nu suntem atenți. Așa că acum gândurile sunt doar la meciul de duminică cu Pitești. Băieții sunt încrezători, sunt apți și nerăbdători să înceapă competiția. Este adevărat că am mai jucat cu  Piteștiul de două ori în acest sezon, însă altele au fost condițiile în campionat și nu putem să ne luăm după ce a fost în precedentele întâlniri. Și noi și ei avem jucători român de valoare, dar nici nu meci nu seamănă cu altul, se poate întâmpla orice și trebuie să fim foarte deciși. Ei au jucători foarte talentați, jucători buni și trebuie să fim foarte atenți, foarte concentrați în joc. - Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania (u-bt.ro)
U-Banca Transilvania și BCM Pitești s-au întâlnit de două ori în actuala ediție a Ligii Naționale, clujenii impunându-se de ambele dăți: 85-58 pe teren propriu și 81-82 în Trivale.

No comments:

Post a Comment