Thursday, March 1, 2018

Lazăr revine la Oradea. CSM s-a înțeles și cu Stefan Nikolic

CSM Oradea s-a întărit cu doi noi jucători, ajungând astfel la șase extra transferuri. După Kris Richard, Vaidas Kariniauskas, Tudor Fometescu și Sean Denison bihorenii i-au înregimentat pe Laszlă Lazăr și Stefan Nikolic.

După un an petrecut în Ungaria la Jaszbereny KSE, trei sezoane în care a jucat pentru BC Mureș și o jumătate de sezon în care a îmbrăcat maioul celor de la BCM Pitești, Laszlo Lazăr revine la echipa din orașul său natal. Pivotul de 2.10 m a mai evoluat în perioada 2003-2005, în liga secundă, pentru Atletic Oradea, urmând apoi opt stagiuni, între 2005 și 2013, pe prima scenă a baschetului românesc alături de CSM Oradea.

Bihorenii au perfectat și transferul lui Stefan Nikolic. Fundașul sârb i se alătură lotului condus de Cristian Achim din al doilea eșalon francez, de la Etoile Charleville-Mezieres. El a mai evoluat în România la Energia Târgu-Jiu, echipă care a fost antrenată de tatăl său, tehnicianul Slobodan Nikolic. De asemenea, fratele său Niksa Nikolic a jucat în Liga Națională pentru Gaz Metan Mediaș.

No comments:

Post a Comment