Monday, May 7, 2018

Igor Mijajlovic: "Vom încerca să profităm de avantajul terenului propriu"

După primele două partide dintre Steaua CSM EximBank și BC SCM Timișoara contând pentru sferturile Ligii Naționale, scorul la general este de 1-1. Echipa din capitală s-a impus în primul meci acasă cu un categoric 89-67, dar bănățenii și-au adjudecat victoria în cel de-al doilea, după o revenire spectaculoasă în ultimul sfert, în care au reușit un parțial de 10-26 pentru a se impune cu 69-74.

Seria se mută pe Bega, unde vor avea loc următoarele două confruntări, pe 9 și 11 mai. Igor Mijajlovic a vorbit pentru dabaschet.com despre dubla de la București și următoarele dueluri cu Steaua din propriul fief.

Igor, eșecul din primul meci cu Steaua a fost dur, cum v-ați regrupat în doar două zile pentru următoarea confruntare?

A fost una din zilele noastre proaste, iar Steaua a jucat foarte bine în momentele importante. Am crezut cu tărie nu mai putem să repetăm un astfel de joc și am încercat să corectăm niște greșeli cruciale pe care le-am făcut în primul meci.


În al doilea meci ați avut o revenire în forță în sfertul al patrulea. Ce v-a impulsionat în finalul întâlnirii?

Nu ne-a motivat nimic în mod special. Am crezut în noi și în jocul nostru în toate cele 40 de minute, așa cum am făcut-o și meciurile anterioare. Ne-am meritat răsplata. Spiritul de echipă a făcut diferența în acele momente.

Este 1-1 un rezultat satisfăcător după dubla din deplasare?

Bineînțeles că suntem mulțumiți, deoarece Steaua este o echipă valoroasă. Sunt vicecampioni și cu siguranță au fost favoriți pe hârtie.

Cum vezi următoarele două partide, crezi că puteți obține calificarea în fața propriilor suporteri?

Mă aștept la alte două meciuri foarte dificile. Cred că pregătirea psihică și condiția fizică sunt foarte importante, iar detaliile vor face diferența. Vom încerca să profităm de avantajul terenului propriu.

No comments:

Post a Comment