Monday, May 7, 2018

Martin Zeno: "Ne-au făcut să muncim pe brânci pentru victorie"

Seria dintre CSM Oradea și BCM Pitești se mută în Trivale la scorul de 1-1. Echipa antrenată de Cristian Achim a cedat în primul meci pe teren propriu, câștidându-l însă pe al doilea după o repriză secundă spectaculoasă, în care bihorenii au reușit un parțial de 52-18.

Următoarele două jocuri sunt programate pe 9 și 11 mai. Martin Zeno a vorbit pentru dabaschet.com despre eșecul suferit pe etren propriu, revenirea spectaculoasă din al doilea meci și dubla de la Pitești.

Înainte de debutul play-off-ului, BCM Pitești a traversat o perioadă mai puțin bună, a fost o surpriză eșecul din primul meci?

Nu a fost o surpriză deoarece știm cu BCM Pitești este o echipă valoroasă. În play-off trebuie să fim pregătiți pentru fiecare meci.

Nu ați început nici al doilea joc prea bine, dar ați făcut o demonstrație de forță în repriza secundă. Ce s-a schimbat după pauză?

Ei și-au făcut treaba foarte bine și ne-au făcut să muncim pe brânci pentru victorie. Trebuie să ne descurcăm mai bine în ofensivă și să luăm decizii mai inspirate.

Urmează dubla de la Pitești, ce poți spune despre următoarele două meciuri?

Știm că nu ne va fi deloc ușor. Trebuie să fim focusați, să intrăm pe teren și să dăm totul. Știm că sunt adversari redutabili.

No comments:

Post a Comment