Tuesday, June 5, 2018

Dan Fleșeriu: "Ar fi extraordinar din partea noastră să nu permitem Clujului să ia medalia la Sibiu"

CSU Sibiu a pierdut primul meci al finalei meci cu U-Banca Transilvania. Sibienii au cedat la Cluj cu scorul de 94-89 (20-31, 25-17, 23-19, 26-22).

Oaspeții au condus chiar și la 14 puncte la mijlocul sfertului al doilea, când tabela a indicat 27-41, însă echipa antrenată de Mihai Silvășan s-a apropiat la 45-48 până la pauza mare, iar în repriza secundă a trecut la cârma jocului, asigurându-și în final victoria.
A fost un meci pe care noi l-am început bine, cu energie mai multă decât cei de la Cluj. Din păcate, în momentul în care gazdele au crescut intensitatea în apărare, chiar și mult peste limitele regulamentului, ne-am pierdut și ei au reușit să revină în meci. La pauză au venit la 3 puncte și cred că a fost primul semnal că, probabil, nu vom avea forța să reușim să controlăm meciul. Am reușit în sfertul al treilea și în jumătate din sfertul patru să facem un joc destul de bun din nou. Din păcate, am ratat din poziții libere aruncări care te pedepsesc. O echipă valoroasă, așa cum este Clujul, era normal să nu lase nepedepsite ratările noastre. Cred că încă avem șanse să mai venim încă o dată la Cluj și ar fi extraordinar din partea noastră să nu permitem Clujului să ia medalia la Sibiu. - Dan Fleșeriu, antrenor CSU Sibiu (csusibiu.ro)
Lupta pentru medaliile de bronz continuă miercuri în Sala Transilvania. Meciul va avea loc la ora 18:00 și va fi transmis în direct pe Digi Sport 2. În cazul unei victorii a gazdelor, seria va ajunge în decisiv, care se va juca sâmbătă pe terenul celor de la U-Banca Transilvania.

No comments:

Post a Comment