Monday, August 6, 2018

BC CSU Sibiu are un nou team manager în persoana lui Ionuț Georgescu

După cinci ani în care a fost președintele clubului CSU Asesoft și trei în care a fost la conducerea formației Steaua CSM EximBank, Ionuț Georgescu vrea să facă performanță alături de BC CSU Sibiu.

Venirea la Sibiu reprezintă o mare provocare pentru mine și o oportunitate pentru care țin să le mulțumesc lui Horațiu, Laurențiu și Dan, oameni care mi-au arătat încredere și deschidere. Recent am împlinit 30 de ani și număr 14 de când am început să lucrez în baschet. Cred că experiența acumulată la Ploiești și la București, precum și ultimii ani în care m-am dedicat studiului la nivel de management sportiv, mă vor ajuta în ceea ce îmi doresc să fac la BC CSU Sibiu. 
Sunt câteva motive importante pentru care am ales Sibiul: vreau să lucrez într-un oraș care respiră baschet, alături de oameni energici și entuziaști care m-au făcut să simt că locul meu este aici și, în primul rând, pentru fanii acestei echipe. Venirea lor la sală, dragostea pentru echipă și susținerea necondiționată reprezintă răsplata perfectă pentru munca de zi cu zi în slujba baschetului.    
Sibiul are tradiție, are istorie și, mai presus de orice, are un vis. De aproape 20 de ani încoace, Sibiul manifestă o dorință uriașă de a câștiga. Campioni de necontestat în tribune, sibienii au arătat putere și unitate și am observat cum, în ultimele sezoane, politica pașilor mărunți a dus acest club pe direcția corectă.
Știu foarte bine că nu am venit la cea mai bogată echipă din Liga Națională. Dar cred că am venit la cea mai entuziastă, ambițioasă și stabilă. Este important să înțelegem că într-un club de baschet modern businessul trebuie să tragă după el sportul, punându-l pe acesta în valoare și oferindu-le antrenorilor, sportivilor, fanilor și partenerilor premize pentru performanță. BC CSU Sibiu trebuie să continue să inspire și să livreze emoții unice către întreaga comunitate. Valoarea proiectului este dată de valorile sportului, aplicabile în orice business și în oricare zi din viața unui om. Noi trebuie doar să fim creativi și mereu proactivi pentru cei care iubesc în galben și albastru, devenind un produs de consum 24/7. Rezultatele și performanțele nu sunt redate doar de tabela de scor și de locul în clasament. Acestea trebuie să devină doar urmări, consecințe și aprobări ale unui proiect bazat pe ideea de “sports business”, iar la asta vom contribui cu toții. Doar așa visul unui oraș întreg poate deveni realitate, altfel ne putem baza doar pe noroc și circumstanțe favorabile.
Cred în munca de echipă și sunt sigur că avem resursele să fim performanți pe teren și în afara lui. Vom munci pentru a crește din toate punctele de vedere. Rezultatele nu vor veni peste noapte și nici nu trebuie să ne așteptăm că ceva măreț poate fi obținut ușor. Absolut toată lumea – jucători, staff, fani, parteneri, oraș – trebuie să înțeleagă că este un proces de dezvoltare. Fiecare zi va conta pentru ca finishul să fie cel pe care ni-l dorim.
Două lucruri vreau de la acest sezon. În primul rând, să avem o abordare unică în sportul românesc față de fani, parteneri și comunitate. Să fim lideri prin exemplul propriu. A doua dorință este mult mai simplu de exprimat în cuvinte: să facem istorie. - Ionuț Georgescu, team manager BC CSU Sibiu (bc-csusibiu.ro)

No comments:

Post a Comment