Friday, August 17, 2018

Kyndall Dykes: "Toată lumea știe că aici sunt ca acasă"

Kyndall Dykes se află la al treilea descălecat la Cluj-Napoca. Americanul a ajuns prima oară în orașul de pe Someș în februarie 2011, cucerind titlul alături de clujeni în acel an. În 2012 a luat drumul Ucrainiei, unde a jucat pentru două sezoane, la Hoverla (2012-2013) și Politekhnika Halchyna (2013-2014). Au urmat câteva luni petrecute în Israel, la Galil Gilboa, pentru ca în decembrie 2014 el să revină în România, dar nu la Cluj, ci la Târgu-Mureș.

În iulie 2015 Dykes s-a întors la U-Banca Transilvania, îmbrăcând pentru două sezoane maioul alb-negru și câștigând un nou titlu național, în 2017. A urmat o nouă despărțire, de data aceasta Dyles luând drumul Italiei.

Kyndall Dykes a revenit în această vară la Cluj-Napoca, cu același gând, câștigarea campionatului.
Toată lumea știe că aici sunt ca acasă. Am avut discuții pe parcursul verii și ne-am înțeles, este a doua oară când revin la Cluj și cred că este tot mai bine, sunt jucători mai buni, mă simt ca și cum am revenit acasă. Obiectivul meu este același din fiecare an, să câștigăm Cupa și campionatul, să trecem de faza grupelor în FIBA Europe Cup. Toată lumea mă tratează bine aici, clubul, orașul, fanii, am câștigat multe meciuri aici, sunt chiar ca acasă. M-a ajutat experiența din Italia să fiu un jucător mai bun, am jucat cu echipe puternice, multe dintre ele cu ani buni în prima ligă, a fost o experiență bună. Sunt multe echipe bune în campionatul românesc, însă noi avem același obiectiv, pentru că este vorba de chimia dintre jucători, iar noi avem câteva luni ca să revenim acolo unde am fost deja. Cu siguranță avem jucătorii care potriviți pentru a câștiga titlul din nou! Sunt bucuros că am revenit și că voi evolua din nou cu Rasic, Vlad, Roli, Kuti, Muri, am tot vorbit cu ei când am jucat în Italia. - Kyndall Dykes, jucător U-Banca Transilvania (u-bt.ro)

No comments:

Post a Comment