Thursday, October 4, 2018

Eșec pentru U-BT în prima manșă cu Ironi Ness Ziona

U-Banca Transilvania a pierdut meciul tur cu Ironi Ness Ziona, contând pentru ultima fază preliminară a grupelor FIBA Europe Cup. Echipa antrenată de Mihai Silvășan a cedat în Israel cu scorul de 91-78 (25-18, 29-21, 17-17, 20-22).

Pentru clujeni au înscris Dykes 14, Moldoveanu 13, Marinov 11, Nandor 8, Washburn 8, Easley 7, Rasic 5, Torok 4, Stamenkovic 4, Kalnichenko 4.

Returul va avea loc săptămâne viitoare la Cluj-Napoca. Sâmbătă, U-BT va debuta în Liga Națională, pe teren propriu, în compania formației BCM Pitești.
Un meci foarte fizic, din păcate nu ne-am ridicat la nivelul lor din acest punct de vedere. O dovadă este faptul că ei au avut 39 de recuperări, iar noi am avut doar 24, e o diferență foarte mare... Multe dintre recuperările lor au fost ofensive, 14, au avut coșuri ușoare. La fel, am avut puține aruncări libere, nu poți să emiți pretenții când arunci doar de la distanță și nu ataci coșul ca să provoci faulturi. Sunt fericit pentru rezultat având în vedere modul în care am jucat, chiar nu am avut un meci bun astăzi, avem multe lucruri de corectat la care vom munci și vom fi mai pregătiți în retur. Bineînțeles că nu cedăm, calificarea este obiectivul nostru, trebuie să scoatem un rezultat cât mai bun acasă. Însă, până atunci, ne concentrăm pe meciul cu Pitești de sâmbătă. - Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania (u-bt.ro)

No comments:

Post a Comment