Sunday, November 11, 2018

Aleksandar Rasic: "Orice meci împotriva lor este un mare derby"

U-Banca Transilvania joacă duminică seara în fieful campioanei CSM Oradea. Partida este programată cu începere de la ora 20:15 și este transmisă în direct pe Digi Sport 4.
Suntem într-o perioadă în care vom juca trei meciuri în deplasare cu echipe foarte bune. Primul dintre ele este cu Oradea, campioana țării și una dintre cele mai bune echipe din ligă, ei joacă în fața propriilor fani și vor fi motivați. Dar și noi vom fi, orice meci împotriva lor este un mare derby și, dacă vrem să câștigăm, trebuie să fim concentrați timp de 40 de minute și să ne impunem jocul. Sunt buni ca echipă, chiar dacă acum sunt câțiva jucători care par mai în formă, de pildă Richard, dar nu l-aș lua doar pe el în considerare. Au un joc de echipă bun și trebuie să îl oprim. Trebuie să ne antrenăm la fel de bine indiferent de adversarul următor, dacă vrem să câștigăm campionatul. - Aleksandar Rasic (u-bt.ro)
Clujenii vor disputa următoarele trei meciuri pe terenul adversarilor, după partida de la Oradea, urmând deplasări la Sibiu și la Pitești.

No comments:

Post a Comment