Monday, November 12, 2018

Cristian Achim: "Felicit echipa din Cluj, iar în ceea ce ne privește, mai avem de muncit"

CSM Oradea a pierdut duminică derby-ul cu U-Banca Transilvania, scor 69-72. Actualmente, bihorenii ocupă locul patru în clasamentul Grupei A a Ligii Naționale, având trei victorii și tot atâtea înfrângeri în primele șase etape disputate.

Pentru campioană urmează două deplasări dificile, la Pitești și la Timișoara.
Un meci disputat, echilibrat, frumos. Clujul a fost echipa cu sânge rece în momentele importante și a marcat în situațiile pe care le-a avut. Ceea ce în cazul nostru nu s-a întâmplat în prea multe rânduri de-a lungul acestui meci. Aici s-a făcut diferența. Felicit echipa din Cluj, iar în ceea ce ne privește, mai avem de muncit.
Sunt foarte supărat deoarece consider că puteam să facem mai mult în acest meci. La precedentul meci împotriva Clujului, cel de SuperCupă, era imposibil să facem mai multe. De această dată știu că puteam să facem anumite lucruri, dar nu le-am făcut. Din diverse motive. Sigur că putem să spunem în apărarea noastră că am avut doar două zile pentru a pregăti acest meci, însă chiar și în aceste condiții sunt de părere că puteam să facem mai multe. Din acest motiv sunt foarte supărat.
Sunt foarte supărat pentru ambele faze ale jocului. Pentru apărare, chiar dacă am încasat puține puncte, am făcut niște greșeli…impardonabile. Nu înțeleg de ce le comitem. Orice mi s-ar spune, atât timp cât discutăm să facem ceva și noi în teren executăm cu totul altceva, este o problemă foarte mare. Iar în atac, am avut atâtea mismatch-uri nefructificate încât e inutil să mai spun ceva. Nu poți emite pretenții dacă aceste situații nu sunt exploatate. - Cristian Achim, antrenor CSM Oradea (csmoradea.ro)

No comments:

Post a Comment