Sunday, November 11, 2018

Dan Fleșeriu: "Facând antrenament în parc nu putem să facem performanță"

BC CSU Sibiu a dipus vineri pe teren propriu de Steaua București cu scorul de 81-66 (21-14, 21-22, 18-17, 21-13). Pentru echipa antrenată de Dan Fleșeriu urmează alte două partide jucate în fața propriilor suporteri, derby-ul cu U-Banca Transilvania și confruntarea cu codașa Grupei A, Dinamo.
Victoria aceasta vine ca o minune, pentru că nu ne antrenăm în sala în care jucăm. Suntem, clar, foarte departe de forma pe care ne-o dorim din cauza lipsei de continuitate în sala în care ne antrenăm și acest lucru ne afectează foarte mult. Jucătorii, practic, nu înțeleg de ce sunt aici și ce vrem de la ei, dacă nu ne putem antrena. Evident, lucrurile acestea absurde, cu voleiul de la Blaj și cu târgurile de haine trebuie să se schimbe o dată pentru totdeauna. Asta dacă vrem să ne păstrăm obiectivul de a juca o finală. Altfel, mai facem câte un meci bun și atâta tot.
Nu putem să driblăm, nu putem să pasăm, nu putem să marcăm dacă nu ne antrenăm. Facând antrenament în parc nu putem să facem performanță. Asta trebuie să înțeleagă, în primul rând, cei care conduc destinele Sălii Transilvania și toți suporterii noștri care așteaptă de la noi extrem de mult și care ne-ar vrea învingători la fiecare meci. Nu putem câștiga dacă nu ne antrenăm mai bine și nu avem condiții normale de antrenament. - Dan Fleșeriu, antrenor BC CSU Sibiu (bc-csusibiu.ro)
BC CSU Sibiu a înregistrat până acum patru victorii și două înfrângeri în campionat. 

BC CSU Sibiu: Tamulis 22, Pratt 14, Hardy 9, Falker 9, Cooper 9, Philmore 7, Dragoste 6, Gavriloaia 5.

Steaua București: Delas 20, Spencer 16, Vîrna 12, Mandache 7, Duric 5, Vlahovic 4, Cîrstoveanu 2.

No comments:

Post a Comment