Tuesday, November 6, 2018

Kyndall Dykes: "Am trecut pe primul loc, acum suntem mai încrezători în noi"

U-Banca Transilvania a trecut luni seara de SCM Craiova cu 95-68 (28-17, 21-13, 28-16, 18-22). Echipa antrenată de Mihai Silvășan le-a furnizat doljenilor primul eșec din actuala ediție a Ligii Naționale.

Kyndall Dykes a fost MVP-ul partidei de la Cluj. Americanul a contabilizat 24 de puncte (4x3), 4 recuperări, 3 pase decisive și 2 intercepții pentru un indice al eficienței de 29.
O victorie buna! Am intrat în meci concentrați, ne-am ținut de planul de joc, am jucat un foarte bun baschet colectiv. Am trecut pe primul loc, le-am administrat craiovenilor prima înfrângere, acum suntem mai încrezători în noi înaintea meciului cu Oradea, trebuie să ne hrănim din asta și să ne facem energia pentru meciul următor. Jocul nostru crește, suntem o echipă nouă, ne cunoaștem unii pe alții, trebuie să continuăm să muncim meci de meci, antrenament de antrenament. - Kyndall Dykes, jucător U-Banca Transilvania (u-bt.ro)
În etapa viitoare, U-Banca Transilvania va juca în deplasare pe terenul campioanei CSM Oradea. Derby-ul etapai a VI-a va avea loc pe 11 noiembrie, cu începere de la ora 20:15.

No comments:

Post a Comment