Monday, November 5, 2018

Mihai Silvășan: "Suntem foarte entuziasmați, pentru că am avut o pauză lungă"

După ce au pierdut ultimul meci disputat acasă, cel cu Steaua București, clujenii de la U-Banca Transilvania revin în fața propriilor suporteri pentru confruntarea cu SCM Craiova, echipă neînvinsă în actuala ediție a Ligii Naționale. De la eșecul cu Steaua, trupa lui Mihai Silvășan a bifat o victorie în deplasare cu Dinamo.

Meciul cu doljenii e singurul disputat de U-Banca Transilvania pe teren propriu în luna noiembrie, pentru clujeni urmând trei deplasări, la Oradea, Sibiu și Pitești. Rasic și compania vor reveni la Cluj la începutul lunii decembrie, când în Arena BT va poposi BC SCM Timișoara.
Urmează să jucăm meciul cu echipa din Craiova, una neînvinsă până acum în Liga Națională, și-au amânat primul meci după care au reușit să le câștige pe următoarele trei. Au jucat și cu echipe bune, au învins Oradea, Sibiul la ei acasă, plus pe Dinamo în deplasare. Au în componență niște jucători foarte buni, foarte experimentați, dacă nu mă înșel toți străinii lor au peste 30 de ani, înțeleg cum se joacă baschetul, sunt shooteri foarte buni. În ultimul meci, cu Oradea, au reușit să înscrie 15 coșuri de trei puncte, ceea ce nu e absolut deloc puțin. Va fi un meci greu pentru noi. Bineînțeles, suntem foarte entuziasmați, pentru că am avut o pauză lungă, sunt zece zile distanță de la ultimul meci, abia așteptăm. Ne dorim, bineînțeles, victoria, ne-am pregătit bine, nu avem probleme de lot, cu siguranță vom fi motivați să obținem victoria. Craiova e o combinație între jucători cu experiență, au avut unele probleme, care, însă, i-au și ajutat, așa au reușit să îl aducă pe Curry, care e un jucător bun, pe Garjovic, Troupe, jucători cu ani buni în Liga Națională și care înțeleg foarte bine baschetul românesc, sunt foarte buni pentru nivelul acesta. În plus au șase jucători tineri, toți sub 23 de ani, deci o combinație între experiență și tinerețe. Cred că au făcut o treabă bună în acest an în privința selecției. - Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania (u-bt.ro)
Partida dintre U-Banca Transilvania și SCM Craiova se va juca luni, 5 noiembrie, cu începere de la ora 18:30 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 3.

No comments:

Post a Comment