Saturday, February 9, 2019

Dan Fleșeriu: "Am pierdut o dată cu ei și ținem minte cât de greu ne-a fost"

BC CSU Sibiu primește sâmbătă vizita formației SCM Craiova. Partida este programată cu începere de la ora 18:00 și va putea fi urmărită în direct pe FRB TV.

Urmează un meci cu o echipă deosebit de periculoasă, echilibrată, cu jucători buni pe toate pozițiile, cu jucători experimentați și, de asemenea, o echipă care vine cu orgoliul rănit după ultima înfrângere din Cupa României. Vor fi foarte periculoși pentru noi și va trebui să facem un meci foarte –foarte bun pentru a avea șanse să câștigăm. Ne bazăm pe apărare și vom încerca să fim agresivi în special cu guarzii lor și să sperăm că vom și reuși. Am pierdut o dată cu ei și ținem minte cât de greu ne-a fost să ne revenimm în meciul acela, chiar dacă ne-au condus la diferență mare. Vom face tot posibilul să începem vacanța, după o victorie care să bucure suporterii noștri. - Dan Fleșeriu, antrenor BC CSU Sibiu (bc-csusibiu.ro)
În confruntările din prima fază a campionatului, cele două formații și-au împărțit victoriile, fiecare câștigând pe teren propri. Doljenii s-au impus în Bănie cu scorul de 74-71, în timp ce echipa antrenată de Dan Fleșeriu s-a impus la Sibiu cu 107-82.

No comments:

Post a Comment