Saturday, February 9, 2019

Rolland Torok: "Meciul din acest weekend va fi hotărâtor cel puțin în ceea ce privește locul 2"

După eșecul din runda precendentă de la Timișoara, U-Banca Transilvania revine duminică în fața propriilor suporteri. Clujenii au înregistrat o singură victorie în primele trei meciuri din TOP 6.
Urmează meciul cu Oradea, întâlniri care în ultimii ani au fost mereu foarte importante și grele, dar și foarte spectaculoase pentru fani. Pentru noi, cei de pe teren, e mult mai greu, obosim mult mai repede deoarece este un meci foarte fizic, iar orădenii intră mereu pe teren împotriva noastră hotărâți să câștige. Deocamdată în ultimii ani noi suntem cu un bilanț pozitiv față de ei. Meciul din acest weekend va fi hotărâtor cel puțin în ceea ce privește locul 2 la finalul sezonului regulat. Mă simt din ce în ce mai bine pe teren, îmi pare rău că abia acum am reușit să revin la forma pe care mi-o doresc. Încerc să fac tot posibilul să ajut echipa, indiferent dacă marchez sau nu, pentru mine e mai important ca echipa să câștige. Rolland Torok, jucător U-Banca Transilvania (u-bt.ro)
Partida dintre U-Banca Transilvania și campioana CSM Oradea se va juca duminică, 10 februarie, cu începere de la ora 18:00, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 4. Angajarea la acest meci va fi făcută de către Bogdan Lobonț, antrenorul formației FC U Cluj.

Actualmente, echipa antrenată de Mihai Silvășan se clasează pe locul doi, cu un bilanț de 13 victorii și 4 înfrângeri, în timp ce bihorenii ocupă locul 4, cu 10 rezultate pozitive și 7 eșecuri.

No comments:

Post a Comment